Найсмачніша піца.


Найсмачніша піца.
Не люблю відвідувати римські піцерії. Інгредієнти часто низької якості, які посередні піццайоло кидають плавати на поверхні піци зразок пасажирів судна, що зазнав корабельної аварії, вас обслуговують арогантно і наспіх за старою звичкою спровадити клієнта як можна швидше, вважаючи його мало не сидячим мішком, складированным всередині закладу за щучим велінням. Римляни не пробачать собі поганий піци. Про це будуть говорити по ланцюжку passaparola і скарги будуть стосуватися не витрачених грошей, а ошуканих очікувань. Римське пассапарола наполегливо переміщається з блогу в блог, з містечкових новин в офіційні телеканали, а народна партія Хорошої піци ось-ось стане рушійною рекламної силою традиційної кулінарії Вічного міста. Також ви можете знайти все необхідне на ресурсі http://1001pizza.com.ua.
Їх не більше двох десятків, як не дивно. Оцінки є комплексними: якість піци, рівень обслуговування, різноманітність меню, винахідливість піццайоло, наявність вільного простору навколо столу і навіть асортимент пива і вин. Тісто для хорошої піци має, як відомо, відпочити (вистоятися, звестися, підійти) близько 72 годин. Запікається хороша піца тільки в дров’яної печі. Відмова від традиційного способу випічки піци коли-то був однією з умов для входження країни в Євросоюз. Італія ним знехтувала і буде завжди нехтувати. Про неї пишуть Іль Мессаджеро, Іль Джорнале і Репуббліка, її ставлять в top-ten від П’ємонту до блакитною Сицилії, а терплячі купки очікують піцу на винос біля входу закладу свідчать про трохи сумне передчутті свята шлунка тих, кому не пощастило замовити столик.
Вечеря починається з капризу, наприклад, з бездоганною збірки сирів, ковбас і копченостей або скаморцы з рукеттой і анчоусом, приправленим оливковою олією в глиняному посуді. Або брускеттой, «підкріпленої» чорним перцем і качкавалом з італійського Півдня. Втім, це можуть бути й легкі ароматні suppli (від фр. Вони коштують недешево, їх як правило немає в роздрібному продажі. Заклад називається Ла Пратолина.