Як приготувати сендвічі.

4-6-2018

Як приготувати сендвічі.
Розігріти на сковороді 1/2 ст. л. вершкового масла, додати нарізану шматками грушу, 1/2 ст. л. цукру і корицю. Розтопити 1/2 ст. л. вершкового масла і остудити, вбити в олія яйце і ретельно розмішати. Якщо не охолодити масло, яйце в ньому може згорнутися. Змішати молоко, ваніль, цукор, що залишився і сіль. Влити цю суміш в вершкове масло з яйцем. Додати борошно, ретельно розмішати. Розігріти на сковороді 1/2 ст. л. вершкового масла. Вмочити хліб у отриману суміш і обсмажувати його на олії з обох сторін протягом 2-3 хвилин. Також ви можете знайти все необхідне на ресурсі сэндвичи оптом.
Розігріти на сковороді трохи вершкового масла, викласти на нього багет, попередньо розрізаний навпіл в довжину. Накрити багет пресом (зійде чайник або важка каструля), обсмажити з кожної сторони протягом пари хвилин, поки сир не розплавиться. Розмолоти нут блендером, але не до консистенції пюре, а щоб він розколовся на дрібні, але цільні шматочки. Якщо дозволяє терпіння, розрізати кожну нутинку навпіл. Обсмажити бекон на сковороді, поки він не стане хрустким.
Відкласти його на паперовий рушник, щоб стік жир. Намазати шматки хліба майонезом, на один з них викласти тонко нарізаний помідор, бекон і листя салату. На сковороді, на якій смажили бекон, посмажити яєчню. Білок повинен міцно схопитися, а ось жовток може залишитися рідким. Нарізати цибулю тонкою соломкою, обсмажують на оливковій олії з сіллю, поки він не стане прозорим. Додати бальзамічний оцет, помішувати, поки не випарується вся рідина.